Tip pro lepší výsledky při cvičení

Nyní v našem fitness můžete po každém tréninku doplnit energii či zabránit rozpadu svalových vláken pomocí syrovátkových proteinů s vysokým obsahem prvotřídních bílkovin od firmy MyProtein, která patří mezi špičku v tomto odvětví. Jelikož má tento protein nízký obsah tuku, laktózy a je bohatým zdrojem vápníku, je rovněž vhodný do diety či redukčního režimu, ať již trénujete jakýmkoliv způsobem. Nebojte se zeptat, dozor v naší posilovně Vám velmi rád poradí, kdy a jak jednotlivé produkty užívat.

Nerozšířili jsme nabídku pouze v kategorii proteinů, ale taktéž v oblasti gainerů, nebo-li tzv. ,,sachariďáků“. U nás nově naleznete kvalitní směs sacharidů se zastoupením téměř 35% bílkovin v každé dávce. Ideální doplněk pro každého, kdo hledá vhodný suplement k navýšení denního příjmu energie nebo navýšení tělesné hmotnosti. Gainer obsahuje kvalitní zdroj sacharidů - ultra jemný skotský oves a aktivní ječmen, který nabízí kvalitní směs komplexních sacharidů s nízkým GI (glykemický index). Vzhledem k pomalé absorpci těchto sacharidů a uvolňováním energie po celý den má tento gainer dopad na nižší hladiny inzulínu a tím se výrazně liší od konkurence. Stačí se podívat na složení. 

Ideální pro všechny sportovce, kteří chtějí po tréninku podpořit nástup regenerace a ochranu svalové hmoty. Dávkování samozřejmě závisí na typu sportovní aktivity, tělesné hmotnosti a výživě dotyčného jedince.

Zajímavé nutriční hodnoty za velmi přijatelnou cenu a jako bonus výborná chuť v široké škále příchutí od tradičních (u nás můžete aktuálně vyzkoušet např. příchuť banán, čokoláda, vanilka) až po ty netradiční (stracciatella nebo čoko – brownies), které však budeme pravidelně aktualizovat a obměňovat tak, aby Vás ani jedna z chutí neomrzela. Chceme našim klientům být nápomocni v orientaci, co se týče správného výběru doplňků stravy a vždy dopřát kvalitní suplementaci, proto se soustředíme na pečlivý předvýběr ve změti tisíců značek, typů, druhů, kategorií, podkategorií, zavádějících složení apod.

Tato řada aktuálně nabízených doplňků v našem fitness je pro Vás zcela jistě správnou volbou hned z několika důvodů, které se navzájem kombinují:

 

Zde jsou ty nejzásadnější:

• podpora tvorby svalové hmoty

• nejvhodnější proteiny do dietního (redukčního) režimu

• regenerace svalové tkáně

• lahodná chuť v široké škále příchutí

• snadná rozpustnost a rychlá vstřebatelnost

 

Využití + výhody ve zkratce:

• pravidelně před i po každém silovém či náročném tréninku v závislosti na typu tréninku • k navýšení tělesné hmotnosti – zesílení, nabrání svalové hmoty

• při nedostatečném výživovém režimu (nahradí běžné jídlo např. při nedostatku času)

• regenerace svalové tkáně po dlouhém vytrvalostním tréninku (běh, kolo, inline brusle apod.)

• kvalitní zastoupení proteinů v jedné dávce gaineru (téměř 1/3)

• nekolísá tolik hladina inzulinu jako u jiných typů ,,sacharidových nápojů“

• rychlá vstřebatelnost

 

Mirek Mikšíček

hlavní trenér fit4all

Sdílet: facebook twitter